Sosyal-Kültürel Başarılarımız

8/A sınıfı öğrencimiz Melek Su SARIKAYA başarılarına bir yenisini daha ekledi.

8/A sınıfı öğrencimiz Melek Su Sarıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü dolayısıyla ilçemiz genelindeki ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği "Mehmet Akif" konulu şiir yarışmasında Banaz 3.sü olmuştur.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası nedeniyle Banaz genelindeki ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Atatürk" konulu şiir yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Raziye Sıla TEKER Banaz birincisi olmuştur. Öğrencimiz ödülünü 10 Kasım 2017 tarihinde Banaz Kültür Sarayında düzenlenen törende Kaymakamımız Sayın İrfan DEMİRÖZ´den almıştır. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

May

Kaymakamımız Sayın İrfan DEMİRÖZ´ün himayelerinde Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı´nı, Sakarya Türküsü ve Bayrak şiirlerini güzel okuma yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Gamze METİN Banaz ikincisi olmuştur. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Banaz genelindeki 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Ulusal Egemenlik ve Atatürk" konulu şiir yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Halime Gül TÜMTAŞ Banaz üçüncüsü olmuştur. Öğrencimiz ödülünü 23 Nisan 2017 tarihinde Banaz´da düzenlenen törende  Banaz Belediye Başkanı Sayın Zafer ARPACI´dan almıştır. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Banaz genelindeki 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Ulusal Egemenlik ve Atatürk" konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Gamze METİN Banaz üçüncüsü olmuştur. Öğrencimiz ödülünü 23 Nisan 2017 tarihinde Banaz´da düzenlenen törende  Banaz Belediye Başkanı Sayın Zafer ARPACI´dan almıştır. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 102. yıl dönümü nedeniyle Banaz genelinde düzenlenen "Seyit Onbaşı´ya Mektup" konulu mektup yazma yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Halime Gül TÜMTAŞ Banaz üçüncüsü olmuştur. Öğrencimiz ödülünü 20/03/2017 tarihinde Banaz´da düzenlenen törende  Banaz Belediye Başkanı Sayın Zafer ARPACI´dan almıştır. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

Haz

Jandarma teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü kutlamaları nedeniyle Uşak genelinde düzenlenen "Jandarmaya Mektup" konulu şiir yarışmasında okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Halime Gül TÜMTAŞ "Jandarma" adlı şiiriyle Uşak birincisi olmuştur. Öğrencimiz ödülünü 14/06/2016 tarihinde Uşak´ta düzenlenen törende  Sayın Valimiz Ahmet OKUR´dan almıştır. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ederiz.

May

Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği "Uyuşturucuyla Mücadele" konulu şiir yarışmasında 8/A sınıfı öğrencilerimizden Elif Nur SARI, Banaz 2.si olarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Okuyan Banaz Projesi" kapsamında Banaz´da düzenlenen kitap okuma bilgi yarışmasında 12 okul arasında 3. olduk. Yarışmada okulumuzu temsil eden 5/A sınıfından Raziye Sıla TEKER, 6/A sınıfından Gamze METİN ve 7/A sınıfından Raziye Büşra KARAHAN isimli öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, kendileriyle gurur duyduğumuzu bildiriyor ve daha büyük başarılar kazanacaklarından emin olduğumuzu belirtiyoruz. (2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı)